Nieuw bij Winkelcentrum Bloemendaal: Action opent haar deuren!

Geplaatst op donderdag 18 aprilnieuws

Kleine prijzen, grote glimlach: binnenkort opent Action haar deuren in Winkelcentrum Bloemendaal.   

Met ruime parkeergelegenheid en een breed scala aan winkels, biedt ons winkelcentrum een gemakkelijk toegankelijke en levendige winkelomgeving.

In de nieuw ingerichte winkel van 798 m² vind je alles wat je nodig hebt, van alledaagse benodigdheden tot producten die het dagelijks leven makkelijker of een beetje leuker maken – altijd tegen de laagste prijs.

 

Thomas Smit, General Manager van Action Nederland, is enthousiast: 

“We zoeken altijd naar manieren om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. We zijn verheugd om dat nu in Gouda te doen met deze nieuwe winkel. Ook voor onze medewerkers wordt deze nieuwe winkel een fijne plek om te werken.” 

 

Duurzaamheid staat centraal bij Action. Action streeft ernaar om hun impact op het milieu te verminderen en de producten en processen voortdurend te verbeteren.

 

Over Action:

Action verwelkomt wekelijks 15 miljoen klanten in meer dan 2.500 winkels in 12 Europese landen. Met een assortiment van 6.000 producten in 14 categorieën en elke week 150 nieuwe producten, altijd tegen de laagste prijs, bieden ze een winkelervaring met een glimlach.