Handyman

Handyman is gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment bevat o.a. toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, batterijen en afstandsbedieningen van meer dan 300 A-merken én diverse huismerken. In onze webshop vind je de meest gangbare accessoires en onderdelen voor jouw elektrische huishoudelijke apparaten. Het online assortiment is een iets uitgebreider assortiment dan dat van de Handymanwinkels. Hebben we een artikel of onderdeel niet in ons online assortiment? Dan kan dit via de dichtstbijzijnde Handyman winkel speciaal voor jou besteld worden bij meer dan 300 verschillende leveranciers in binnen- en buitenland. Zo kan Handyman je vrijwel altijd helpen!

Banketbakkerij de Vlaam

Banketbakkerij de Vlaam heeft in totaal zes winkels in Gouda, Waddinxveen en Boskoop. Samen met tien vakkundige banketbakkers en vijfendertig enthousiaste verkoopmedewerkers zorgen eigenaren Jan en Anja Anker dag in dag uit voor kakelverse, vlaambachtelijk bereide producten uit de eigen banketbakkerij en een piekfijne dienstverlening in de gezellige winkels. Jan en Anja zijn trots op de kwaliteit van hun handelswaar en de toewijding van het trouwe personeel. Het resulteert al jaren in heerlijke, smaakvolle producten, bereid door vlaambachtelijke bakkers en verkocht in winkels waar medewerkers én klanten zich thuis voelen.

B& Schoen- en sleutelmaker

Schoenmaker & Sleutelmaker Bloemendaal – is een begrip in de wijk Bloemendaal en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker & Sleutelmaker Bloemendaal – niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker & Sleutelmaker Bloemendaal – desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.
Tevens kan u bij ons ook terecht voor een selectie mooie (reis) tassen en horlogebandjes.
U bent van harte welkom in onze winkel!

Gall & Gall

Gall & Gall is een drankenspeciaalzaak waar je terecht kunt voor advies, uitstekende service en een verrassend en uitgebreid assortiment dranken. We hebben dranken voor ieder (feestelijk) moment, onze medewerkers helpen je graag met een advies of kado. Gall & Gall bestaat al meer dan 125 jaar! Een mijlpaal in de geschiedenis van deze oer-Hollandse drankenspeciaalzaak. Met inmiddels meer dan 540 winkels is Gall & Gall marktleider in Nederland.

Xie You Versbakker

Xie You de versbakker is een ambachtelijke bakker met heerlijk zelfgebakken brood en gebak, elke dag vers. Xie You werkt met pure ingrediënten. Eerlijk van smaak zonder toevoegingen. Onze producten zijn met liefde bereid door de beste vakmensen. En dat proef je. Geniet van ons uitgebreide broodassortiment of een heerlijke lunch bij Xie You.

De Kreatief

De Kreatief is de gezellige hobbywinkel in Winkelcentrum Bloemendaal in Gouda. Ons assortiment is zeer gevarieerd. Voor ieder wat wils. Een greep uit ons assortiment: * Fournituren * Verf en toebehoren * Haak en Brei artikelen * Alles voor het maken van Wenskaarten * Papier en Karton * en nog veel meer. U vindt ons ook op Facebook: www.facebook.com/dekreatief. Bij vragen kunt u ons ook een email sturen: info@dekreatief.nl

Keurslagerij C.van der Geest

Ons rundvlees komt van onze eigen runderen die wij zelf afmesten. Maar u kunt bij ons voor veel meer terecht! Wij staan inmiddels bekend in Gouda en omstreken om onze heerlijke verse maaltijden. Neem rust een kijkje op onze website en mocht u vragen hebben stel ze gerust in onze Keurslager winkel, of stuur ons een email.

Shabu to Go

Welkom bij Shabu to go Gouda in winkelcentrum Bloemendaal! Bij SHABU to go kun je gebruik maken van afhaal- en bezorgservice. Dus geen tijd of zin om te koken, en trek in sushi? Dan is Shabu To Go een mooie oplossing voor jou! We leveren een uitstekende service en werken met verse producten, waardoor je ook thuis kunt genieten van onze heerlijke gerechten. Voor meer informatie over de afhaal- en bezorgservice, ga naar www.shabutogo.nl.

Slagerij Bloemendaal

Slagerij Bloemendaal is een halal slagerij met elke dag verse producten. Wij geven onze klanten het beste kwaliteit vlees, met altijd een glimlach. Onze producten zijn scherp geprijst en het vlees is geschikt voor allerlei soorten bereiding. Wij verkopen kip, kalkoen, doksi, doksa, lamsvlees, geitenvlees, kalfsvlees, rundvlees. Ook verkopen we gemarrineerde vleesproducten. Als u een ander soort vlees wilt kunt u dat bestellen en dan brengen we dat. We verkopen ook diverse soorten beleg zoals salami, worst en nog veel meer. Naast vlees verkopen we ook veel andere producten zoals verschillende soorten olijven, eieren, aardappelen, uien, olie, tomatenpuree en nog veel meer.

Banketbakker AYA