Robo Kappers

Robo Kappers weet als geen ander dat de moderne consument naast de professionaliteit ook een modieus kapsel eist. De steeds veranderende mode is voor Robo Kappers een regelrechte uitdaging. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe lijnen en trends.

Hans Anders Opticiens

Wij van Hans Anders, kennen onze klanten als geen ander. We weten wat zij belangrijk vinden. En wij geloven er in dat goede zorg voor zicht en gehoor voor iedereen betaalbaar moet én kan blijven. Daar zetten we ons al meer dan 30 jaar voor in: met de mooiste en slimste oplossingen voor beter zicht en gehoor voor verrassend lage prijzen. En dat doen we kennelijk goed, want miljoenen ogen en oren zijn inmiddels aan de zorg van onze opticiens en audiciens toevertrouwd. Daarom beloven wij: Hans Anders opent je ogen!

Brain Wash

BrainWash kappers is met 156 salons de grootste kappersketen van Nederland. Zo is er altijd wel een BrainWash salon bij u in de buurt. Onze formule is eenvoudig en in alle salons precies hetzelfde. Prijs en kwaliteit staan centraal bij BrainWash kappers, want een tevreden klant is goud waard. Zo betaalt iedereen bij ons dezelfde prijs en kunnen klanten zonder afspraak bij ons terecht, ook op maandag en in de avonduren. Kwaliteit voor een lage prijs, dat is waar BrainWash kappers voor staat.

Schoonenberg Hoorcomfort

Bij Schoonenberg bent u aan het juiste adres. Sinds 1926 zijn wij dé hoorspeciaalzaak in Nederland. Al 90 jaar hebben honderdduizenden slechthorenden ons hun vertrouwen gegeven en hebben wij hen geholpen met een hooroplossing waar ze écht iets aan hebben.

Eye Wish Groeneveld

Waar je ook bent, we zijn altijd in de buurt met de aandacht en het persoonlijke advies waar we om bekend staan. Samen verder kijken, dat is wat we willen. Samen kijken hoe we je steeds beter van dienst kunnen zijn en altijd een modieuze en eigentijdse collectie kunnen bieden.

Broer Haarverzorging

We zijn sinds 1975 gevestigd in winkelcentrum Bloemendaal en hebben 15 medewerksters. De kapsalon word door de derde generatie kappers van de Fam. Broer geleid. Ron Broer knipt dagelijks zijn klanten in de vernieuwde zaak. In de kapsalon kan je zonder afspraak terecht met de gehele familie. Er is voldoende kappersstoplichtparkeergelegenheid en de prijzen zijn schappelijk. De specialiteiten van onze kapsalon is dat we erg veelzijdig zijn en dat er zonder afspraak gewerkt wordt. Wij knippen, föhnen, watergolven en permanenten voor een redelijk tarief. Er wordt gewerkt met A-merken zoals Kérastase, Wella en Kadus die alleen door kappers gebruikt worden.

Beter Horen

Beter Horen is dé hoorspecialist van Nederland! Beter Horen staat midden in de samenleving. En om ú de beste service te bieden, werken we samen met verschillende optiekzaken, thuiszorgorganisaties en andere partijen die zich inzetten voor goede zorg.

Bloemendaal Nails & Spa

Bloemendaal Nails & Spa

Etos

Etos onderscheidt zich door haar brede assortiment aan drogisterijartikelen tegen een aantrekkelijke prijs. Etos biedt zowel A-merken voor een lage prijs als voordelige producten van Etos eigen merk. Bij Etos hebben klanten de keuze uit ruim 1500 artikelen, waaronder de dagelijkse verzorgingsproducten. Maar ook veel specifieke health & beauty producten, vitamines en geneesmiddelen, een uitgebreid assortiment babyverzorging en originele cadeaus.

ICI Paris XL

Welkom bij ICI PARIS XL! Met een ruim gamma aan parfum, make-up en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland.