Broer Haarverzorging

We zijn sinds 1975 gevestigd in winkelcentrum Bloemendaal en hebben 15 medewerksters. De kapsalon word door de derde generatie kappers van de Fam. Broer geleid. Ron Broer knipt dagelijks zijn klanten in de vernieuwde zaak. In de kapsalon kan je zonder afspraak terecht met de gehele familie. Er is voldoende kappersstoplichtparkeergelegenheid en de prijzen zijn schappelijk. De specialiteiten van onze kapsalon is dat we erg veelzijdig zijn en dat er zonder afspraak gewerkt wordt. Wij knippen, föhnen, watergolven en permanenten voor een redelijk tarief. Er wordt gewerkt met A-merken zoals Kérastase, Wella en Kadus die alleen door kappers gebruikt worden.

B& Schoen- en sleutelmaker

Schoenmaker & Sleutelmaker Bloemendaal – is een begrip in de wijk Bloemendaal en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker & Sleutelmaker Bloemendaal – niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker & Sleutelmaker Bloemendaal – desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.
Tevens kan u bij ons ook terecht voor een selectie mooie (reis) tassen en horlogebandjes.
U bent van harte welkom in onze winkel!

Xie You Versbakker

Xie You de versbakker is een ambachtelijke bakker met heerlijk zelfgebakken brood en gebak, elke dag vers. Xie You werkt met pure ingrediënten. Eerlijk van smaak zonder toevoegingen. Onze producten zijn met liefde bereid door de beste vakmensen. En dat proef je. Geniet van ons uitgebreide broodassortiment of een heerlijke lunch bij Xie You.

Sam lederwaren

Hoogwaardige aanbod aan Reisbagage, Werktassen, Dames tassen en Lederwaren , Rug tassen, Portemonnees, Riemen, Schooltassen en veel keuze aan assortimenten.

Robo Kappers

Robo Kappers weet als geen ander dat de moderne consument naast de professionaliteit ook een modieus kapsel eist. De steeds veranderende mode is voor Robo Kappers een regelrechte uitdaging. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe lijnen en trends.

Brain Wash

BrainWash kappers is met 156 salons de grootste kappersketen van Nederland. Zo is er altijd wel een BrainWash salon bij u in de buurt. Onze formule is eenvoudig en in alle salons precies hetzelfde. Prijs en kwaliteit staan centraal bij BrainWash kappers, want een tevreden klant is goud waard. Zo betaalt iedereen bij ons dezelfde prijs en kunnen klanten zonder afspraak bij ons terecht, ook op maandag en in de avonduren. Kwaliteit voor een lage prijs, dat is waar BrainWash kappers voor staat.

YK-TEX (Voormalig Hij & Zij kleding reparatie)

Op het gebied van kleding vermaken, repareren en veranderen kunt u bij ons terecht. Wij verstellen broeken, blouses, rokken, kolbert, jassen, mantels, overhemden, topjes en noem maar op. Zomer, winter, het maakt niets uit. Kleding wordt meestal ingekort, maar vergis u niet, want ook langer maken, zijnaden of de band van een rok of broek innemen of uitleggen behoort allemaal tot de mogelijkheden die wij aanbieden. Daarnaast worden er ook veel reparaties uitgevoerd. Het maken van gescheurde naden, het repareren van ‘stoere’ gaten in jeans, het herstellen van ritsen in jassen of vesten. Ook voor het repareren is er veel te bedenken. Bij het veranderen van kleding kunt u onder andere denken aan het inzetten van zakken in zijnaden, of een sluiting bij een binnenzak. Een rekbaar boord vervangen of het aanzetten van nieuwe knopen. Misschien wilt u wel een bepaald stiksel in een andere kleur? Of een andere sluiting in uw broek of rok, omdat u vanwege gezondheidredenen met de originele niet overweg kunt? Laat u gerust informeren naar de mogelijkheden. Hij & Zij Kledingreparatie is een innovatief onderdeel , een regulier verander- en vermaak atelier waarbij jarenlange ervaring een basis legt om ons vakwerk, ook bij u aan te bieden.