Brasserie Westenwind

De locatie voor een heerlijk hapje en drankje in winkelcentrum Bloemendaal.

Gall & Gall

Gall & Gall is een drankenspeciaalzaak waar je terecht kunt voor advies, uitstekende service en een verrassend en uitgebreid assortiment dranken. We hebben dranken voor ieder (feestelijk) moment, onze medewerkers helpen je graag met een advies of kado. Gall & Gall bestaat al meer dan 125 jaar! Een mijlpaal in de geschiedenis van deze oer-Hollandse drankenspeciaalzaak. Met inmiddels meer dan 540 winkels is Gall & Gall marktleider in Nederland.

Chinees Restaurant de Lange Muur

Gelegen in het Winkelcentrum Bloemendaal in Gouda, ligt restaurant De Lange Muur verscholen, een restaurant die de Aziatische eetcultuur weerspiegelt in een smaken pallet die uw hart zullen bekoren. Laat u verleiden door het uitgebreide aanbod in de Chinese keuken met haar verfijnde smaak en aroma. Snuif de geur op van verse bamboe en dineer in een omgeving die de bereidingen optimaal tot zijn recht laten komen. Voor uw receptie, verjaardag, bruiloft, bedrijfslunch en/of diner buffet, bent u bij restaurant De Lange Muur aan het juiste adres. Ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Verhage

Verhage fast food cafetaria’s en fast service restaurants. Het adres voor frites, snacks, menu’s, belegde broodjes, ijs en shakes. Kortom lekker voor lunch, diner en take away!

Kippie

Kom gezellig eens langs onze winkel in Gouda en proef onze heerlijke kip specialiteiten. Ga bijvoorbeeld voor de gegrilde kippen, kippenpoten of onze beroemde spareribs! Onze grill- en maaltijdenwinkel in Gouda vind je in winkelcentrum Bloemendaal naast de Kruidvat. Heb je een borrel of een (verjaardags)feestje? Probeer de Kippiepan eens!

Döner Kebab Express

Beste klanten, wij heten u van harte welkom in ons afhaalrestaurant. De openkeuken laat zien met hoeveel zorg uw Oosters broodje klaargemaakt wordt. Heeft u geen zin om te koken en u wilt toch vers eten en gezond blijven, dan moet u zeker een bezoek brengen aan ons afhaalrestaurant.

Indo-Toko

OP ZOEK NAAR HEERLIJK INDONESISCHE GERECHTEN, DAN BENT U HIER OP HET JUISTE ADRES.
ALS HOBBY BEGONNEN EN DOOR DE VRAAG VAN FAMILIE EN VRIENDEN OP VERJAARDAGEN EN FEESTEN HET ETEN VERZORGD. UITERAARD ZELF GENOTEN VAN DE COMPLIMENTEN EN VELE TEVREDEN GEZICHTEN DIE GENIETEN VAN INDONESISCHE GERECHTEN,…. ZEG NOU ZELF,….
"HET IS TOCH GEWOON LEKKER ETEN"