Telecombinatie Bloemendaal

Wij heten je van harte welkom in onze winkel! Bij Telecombinatie Bloemendaal in Gouda kun je terecht voor alles wat te maken heeft met telefonie. Abonnementen, losse telefoons, accessoires, hulp voor je toestel of reparaties. Service en klantvriendelijk zijn tegenover de klant is iets wat heel belangrijk is in de winkel. Wij zijn zelfs bereid om bij je thuis te komen als je problemen hebt met je telefoons, computers en dergelijke. Mede door de service en klantenkring van de vestigingsmanager Ejder Batur is hij zeer bekend in de telecombranche. Met zestien jaar ervaring en deskundig te zijn in zijn vak, kan hij zijn klanten zeer gericht helpen. Telecombinatie Bloemendaal probeert uit te blinken om altijd beter te zijn voor zijn winkel en tegenover jou als klant!

MVGM Gebiedsmanagement

Al bijna 15 jaar volop aandacht voor jouw winkelgebied…
Wij scheppen de randvoorwaarden voor goed functionerende winkelgebieden.
We zijn betrokken, open, verrassend, enthousiast en werken pragmatisch en doelgericht.

MVGM

Wat betekent uw vastgoed voor u? Een plek om dromen waar te maken, een solide investering of juist een spaarpotje voor later? Of die droom of visie werkelijkheid wordt is afhankelijk van de marktontwikkelingen en de beslissingen die u neemt. Wat uw vastgoed ook voor u betekent, MVGM helpt u.

BBD Groep BV

De BBD is door de huidige DGA, de heer LC. Vonk, in 1982 opgestart. In de markt van bewaking en beveiliging is sindsdien ontzettend veel veranderd en vooral de technologie heeft een grote sprong gemaakt. De BBD beweegt zich niet op het gebied van installatie en techniek. Uiteraard weet de BBD heel goed wat deze markten hebben te bieden, in een adviserende rol en met een zuiver objectieve blik kan de BBD de klant als geen ander adviseren wat wel en niet nodig is.

De gebieden waar de BBD zich wel in beweegt, zijn in hoofdzaak de persoonsbeveiligingen zoals portier- en receptiediensten, mobiele surveillance en al wat daarbij hoort en camerabeveiliging.
Op deze gebieden heeft de BBD niet alleen in eigen regio maar ook ver daarbuiten een uitstekende naam verworven en staat bij haar klanten te boeken als een betrouwbare partner.

SNS bank

 

FanWork Marketing & Events