MVGM Gebiedsmanagement

Al bijna 15 jaar volop aandacht voor jouw winkelgebied…
Wij scheppen de randvoorwaarden voor goed functionerende winkelgebieden.
We zijn betrokken, open, verrassend, enthousiast en werken pragmatisch en doelgericht.

MVGM

Wat betekent uw vastgoed voor u? Een plek om dromen waar te maken, een solide investering of juist een spaarpotje voor later? Of die droom of visie werkelijkheid wordt is afhankelijk van de marktontwikkelingen en de beslissingen die u neemt. Wat uw vastgoed ook voor u betekent, MVGM helpt u.

BBD Groep BV

De BBD is door de huidige DGA, de heer LC. Vonk, in 1982 opgestart. In de markt van bewaking en beveiliging is sindsdien ontzettend veel veranderd en vooral de technologie heeft een grote sprong gemaakt. De BBD beweegt zich niet op het gebied van installatie en techniek. Uiteraard weet de BBD heel goed wat deze markten hebben te bieden, in een adviserende rol en met een zuiver objectieve blik kan de BBD de klant als geen ander adviseren wat wel en niet nodig is.

De gebieden waar de BBD zich wel in beweegt, zijn in hoofdzaak de persoonsbeveiligingen zoals portier- en receptiediensten, mobiele surveillance en al wat daarbij hoort en camerabeveiliging.
Op deze gebieden heeft de BBD niet alleen in eigen regio maar ook ver daarbuiten een uitstekende naam verworven en staat bij haar klanten te boeken als een betrouwbare partner.

SNS bank

 

Wijkgebouw Van Noord

 

FanWork Marketing & Events

 

Huismeester

 

Gemeente Gouda

 

Cyclus

Cyclus werkt in opdracht van overheden en bedrijven aan een schone, hele en veilige leefomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het samenspel tussen afvalbeheer enerzijds en het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte en (bedrijfs)terreinen anderzijds. Wij adviseren onze opdrachtgevers hierover – ook in regionaal verband – en voeren het brede palet aan diensten dat hieronder valt uit.

Cyclus is publiek georiƫnteerd en privaat georganiseerd. We benutten dit hybride karakter om de maatschappelijke taak van onze opdrachtgevers zo goed mogelijk uit te voeren. Daarbij hechten wij belang aan duurzame ontwikkeling. Wij houden bij onze ondernemingsactiviteiten rekening met een goede balans tussen milieu-, sociale en economische aspecten.

Politie

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland.

De politie beschermt de democratie, handhaaft de wet en is het gezag op straat.

Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven.

De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie is er voor iedereen.

Waakzaam en dienstbaar.