Zeeman

Kwalitatieve basics en textiel voor de laagste prijs We zijn goed in kwalitatieve basics en textiel voor het hele gezin, zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s. Altijd voor de laagste mogelijke prijs. Ook staan we bekend om onze leuke en voordelige kinderkleding. Daarnaast verrassen we onze klanten iedere week weer met leuke koopjes.

Banketbakkerij de Vlaam

Banketbakkerij de Vlaam heeft in totaal zes winkels in Gouda, Waddinxveen en Boskoop. Samen met tien vakkundige banketbakkers en vijfendertig enthousiaste verkoopmedewerkers zorgen eigenaren Jan en Anja Anker dag in dag uit voor kakelverse, vlaambachtelijk bereide producten uit de eigen banketbakkerij en een piekfijne dienstverlening in de gezellige winkels. Jan en Anja zijn trots op de kwaliteit van hun handelswaar en de toewijding van het trouwe personeel. Het resulteert al jaren in heerlijke, smaakvolle producten, bereid door vlaambachtelijke bakkers en verkocht in winkels waar medewerkers én klanten zich thuis voelen.

B& Schoen- en sleutelmaker

Schoenmaker & Sleutelmaker Bloemendaal – is een begrip in de wijk Bloemendaal en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker & Sleutelmaker Bloemendaal – niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker & Sleutelmaker Bloemendaal – desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.
Tevens kan u bij ons ook terecht voor een selectie mooie (reis) tassen en horlogebandjes.
U bent van harte welkom in onze winkel!

Casa

Inspireer ons met jouw CASA-interieur! #cosywithcasa

Gall & Gall

Gall & Gall is een drankenspeciaalzaak waar je terecht kunt voor advies, uitstekende service en een verrassend en uitgebreid assortiment dranken. We hebben dranken voor ieder (feestelijk) moment, onze medewerkers helpen je graag met een advies of kado. Gall & Gall bestaat al meer dan 125 jaar! Een mijlpaal in de geschiedenis van deze oer-Hollandse drankenspeciaalzaak. Met inmiddels meer dan 540 winkels is Gall & Gall marktleider in Nederland.

Wim Jansen Sfeer

Bij Wim Jansen vindt u alles voor de aankleding voor uw huis. Grote potten, schalen of vazen in alle soorten en maten, een enorm assortiment bloemen en altijd de mooiste binnen- en buitenplanten. Daarnaast hebben wij ook volop keuze in kant- en klare producten, zoals de dagelijks in onze binderij gemaakte boeket/vaas en plant/pot combinaties. Verder voeren wij diversen A-merken in potten (o.a. Elho Pure), glas (o.a. Dutz), en zijdenbloemen (Silk-ka).

Keurslagerij C.van der Geest

Ons rundvlees komt van onze eigen runderen die wij zelf afmesten. Maar u kunt bij ons voor veel meer terecht! Wij staan inmiddels bekend in Gouda en omstreken om onze heerlijke verse maaltijden. Neem rust een kijkje op onze website en mocht u vragen hebben stel ze gerust in onze Keurslager winkel, of stuur ons een email.

De Super Bloemist

Al 39 jaar uw bloemist in Winkelcentrum Bloemendaal. Wij zijn gevestigd bij de ingang van de Jumbo supermarkt. Rouwbloemwerk – boeketten en heel veel meer. Natuurlijk bezorgen wij ook!

Diertotaal Utopia

Diertotaal Utopia is een door ”Dierbaar” gecertificeerde dierspecialist met vestigingen in Gouda, Waddinxveen en Zoetermeer. Wij verkopen gerenommeerde merken en houden dierenwelzijn altijd hoog in het vaandel. Daarnaast staat ons deskundig personeel altijd voor u klaar om u betrouwbaar advies te geven.

Telecombinatie Bloemendaal

Wij heten je van harte welkom in onze winkel! Bij Telecombinatie Bloemendaal in Gouda kun je terecht voor alles wat te maken heeft met telefonie. Abonnementen, losse telefoons, accessoires, hulp voor je toestel of reparaties. Service en klantvriendelijk zijn tegenover de klant is iets wat heel belangrijk is in de winkel. Wij zijn zelfs bereid om bij je thuis te komen als je problemen hebt met je telefoons, computers en dergelijke. Mede door de service en klantenkring van de vestigingsmanager Ejder Batur is hij zeer bekend in de telecombranche. Met zestien jaar ervaring en deskundig te zijn in zijn vak, kan hij zijn klanten zeer gericht helpen. Telecombinatie Bloemendaal probeert uit te blinken om altijd beter te zijn voor zijn winkel en tegenover jou als klant!